Sfoglia per Rivista BRITISH FOOD JOURNAL
Mostrati risultati da 1 a 2 di 2
Guest Editorial: Open Innovation in the food industry: what we know, what we don’t know, what we need to know
2022-01-01 Dabić, Marina; Nico Hjortsø, Carsten; Marzi, Giacomo; Vlačić, Božidar
How to organize for Open Innovation from the ground up: a micro-foundations approach in a food service firm
2022-01-01 Annosi, Maria Carmela; Martini, Antonella; Marzi, Giacomo; Vignoli, Matteo; Parra, Hector
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Guest Editorial: Open Innovation in the food industry: what we know, what we don’t know, what we need to know | 1-gen-2022 | Dabić, Marina; Nico Hjortsø, Carsten; Marzi, Giacomo; Vlačić, Božidar | |
How to organize for Open Innovation from the ground up: a micro-foundations approach in a food service firm | 1-gen-2022 | Annosi, Maria Carmela; Martini, Antonella; Marzi, Giacomo; Vignoli, Matteo; Parra, Hector |
Mostrati risultati da 1 a 2 di 2
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile